Oversygeplejerske, Afsnit for Blodsygdomme [Denmark]


 

Har du ambitioner? Så kig med her – vi har nemlig en ledig stilling som oversygeplejerske – og den kan måske blive din!

I Afsnit for Blodsygdomme, Regionshospitalet Gødstrup er en stilling som oversygeplejerske ledig pr. 15. august 2023 eller efter aftale. Du vil komme til at indgå i et stærkt ledelsesteam i en afdeling, hvor vi har sat barren højt med en vision om at blive Danmarks Bedste Medicinske Afdeling.

Vi ønsker en oversygeplejerske, som med sine faglige og personlige kvalifikationer kan gå forrest i drift, udvikling og profilering af Afsnit for Blodsygdomme. Afsnittet består af et sengeafsnit med aktuelt 14 åbne senge – vi forventer at åbne yderligere senge i løbet af de næste måneder – og Klinik for Blodsygdomme med en høj ambulant aktivitet samt høj forskningsaktivitet. Der er tæt samarbejde mellem sengeafsnit og klinik om både daglig drift og tilrettelæggelse af patientforløbene.

Du vil blive leder for en kompetent, motiveret og engageret personalestab, som konstant har fokus på det gode og hensigtsmæssige forløb for vores hæmatologiske patienter.

Oversygeplejersken udgør sammen med den ledende overlæge ledelsen i afsnittet og indgår i den samlede ledergruppe i Medicinsk Afdeling, som er tæt sparringspartner for Afdelingsledelsen i driften og udviklingen af afdelingen.

Som en del af den overordnede ledelsesmæssige opgave i afdelingen arbejder vi på at skabe endnu højere grad af integration mellem vores sengeafsnit og klinik, som også inkluderer, at personalet arbejder på tværs af specialets sengeafsnit og klinik. Det arbejde er vi godt i gang med, og du vil som oversygeplejerske være en vigtig medspiller i at fortsætte denne udvikling. Desuden har vi et øje på den enkelte oversygeplejerskes ledelsesspænd, som skal matche de forventninger, vi har til vores ledere om at kunne yde god og nærværende ledelse.

Medicinsk Afdeling

Afdelingen varetager den medicinske funktion for ca. 300.000 borgere i den vestlige del af Region Midtjylland og har ud over hovedfunktionen i Gødstrup også funktioner i Center for Sundhed, Holstebro og i Ringkøbing Sundhedshus. Der er fælles afdelingsledelse bestående af cheflæge og chefsygeplejerske.

Afdelingen varetager diagnostik, behandling og pleje inden for følgende specialer: hæmatologi, lungemedicin, infektionsmedicin, endokrinologi, nyremedicin, reumatologi, gastroenterologi og geriatri. Afdelingens sengekapacitet er 90 senge fordelt på fem sengeafsnit. Der er tilhørende ambulant funktion inden for alle af afdelingens otte specialer samt et stort dialyseafsnit med 36 dialysepladser og klinik for udredning af patienter mistænkt for cancer.

Ud over at være arbejdsplads for ca. 500 fastansatte medarbejdere er afdelingen også uddannelsessted for medicinstuderende, sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever på alle trin af uddannelsesforløbene.

I Medicinsk Afdeling har vi konstant fokus på at blive bedre i planlægningen af vores patientforløb, således at patienten får den bedste behandling og pleje. Vi arbejder meget målrettet med bl.a. patient-/pårørende-inddragelse og det tværsektorielle samarbejde. Herudover har vi også stort fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere.

Lidt mere om Afsnit for Blodsygdomme

Vi er en gruppe af såvel ældre som yngre kollegaer - både aldersmæssigt og erfaringsmæssigt. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde, og vi sætter en stor ære i at hjælpe og sparre med hinanden. Vi har et stærkt fællesskab, hvor vi med godt humør, smil og en positiv indstilling skaber det bedste arbejdsmiljø for hinanden til gavn for vores patienter.

Sengeafsnit for Blodsygdomme i Gødstrup har specialefunktion for de hæmatologiske patienter fra det vestlige optageområde i Region Midtjylland. Vi udreder, behandler og plejer patienter med hæmatologisk sygdom i alle faser af deres forløb. Forløbene er ofte langvarige og komplicerede.

Vores nye afdelingssygeplejerske skal have følgende profil:

¨ Klinisk erfaring og meget gerne kendskab til det hæmatologiske speciale eller andet medicinsk speciale.

¨ Gerne ledelseserfaring samt relevant videreuddannelse i ledelse.

¨ Er beslutningsdygtig, har naturlig gennemslagskraft og formidler med klare budskaber.

¨ Talent for at få hverdagen til at fungere tværfagligt og tværsektorielt ved en synlig og inspirerende tilstedeværelse og en åben og respektfuld kommunikation.

¨ Kan sikre følgeskab, sætte retning og lede med værdier, der sikrer høj faglighed, respekt, tillid, nærvær, helhedssyn og professionalisme.

¨ Kan skabe et godt læringsmiljø for medarbejdere og studerende med fokus på kompetenceudvikling og trivsel.

¨ En personlighed med et åbent, tillidsvækkende og imødekommende væsen, som interesserer sig for sit personale både som helhed og som enkeltindivider.

¨ Skal sikre et højt gensidigt informationsniveau i forhold til såvel afsnittets personale som til andre samarbejdspartnere.

¨ Har og kan skabe overblik og forebygge kritiske situationer.

¨ Ser muligheder – og ikke begrænsninger – og påvirker andre med denne holdning.

¨ Kan takle svære situationer, patient- og pårørendeklager, personaleforhold og samarbejdsrelationer.

¨ Kan indgå i dialog, lytte og reflektere, er sanseskarp, ærlig og respektfuld.

¨ Kan oversætte afdelingens værdier, så de lever i hverdagen.

Og til gengæld tilbyder vi:

¨ En fantastisk arbejdsplads i spritnye rammer.

¨ En arbejdsplads med et højt fagligt niveau og en dygtig medarbejderstab, og hvor der er gode kollegiale relationer.

¨ En helt central rolle i udvikling og profilering af det hæmatologiske speciale.

¨ Et spændende og udfordrende job, hvor arbejdsdagene aldrig er ens.

¨ Tæt samarbejde og sparring med afdelingens øvrige ledere.

¨ At du bliver en del af en ledergrupper, hvor vi tilfælles har et ønske om at skabe de bedst mulige vilkår for afdelingens medarbejdere og patienter.

¨ En stilling med plads og rum til at arbejde med egne målsætninger for afsnittet.

¨ Løbende kompetenceudvikling.

¨ En arbejdsplads med et godt læringsmiljø.

¨ En arbejdsplads, hvor vi altid sætter barren højt og tør have høje ambitioner.

Stillings og funktionsbeskrivelse

Hvis du er interesseret i at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Bodil Overgaard på tlf. 3065 0857 eller via mail: bodiakse@rm.dk

Du kan læse mere om Regionshospitalet Gødstrup og Medicinsk Afdeling på https://www.regionshospitalet-goedstrup.dk/

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest.

I ansættelsesproceduren vil der blive anvendt personlighedstest.

Samtaler afholdes onsdag den 21. juni 2023.

Din ansøgning ser vi frem til at modtage senest torsdag den 8. juni.
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret.


Frist:
08-06-2023, 16:59
Stillingsbetegnelse:
Oversygeplejerske
Tiltrædelse:
15-08-2023
Arbejdssted:
Regionshospitalet Gødstrup
Afdeling:
Medicinsk Afdeling
Lokation:
Hospitalsparken 15, 7400, Herning
Beskæftigelsestype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid, Varierende arbejdstider
Primær kontaktperson:
Bodil Overgaard Akselsen
Chefsygeplejerske

Telefon:
30650857


 

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال